Hyppää pääsisältöön

Aikuiskasvatuksen tutkimuspäivät

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Helsingin yliopisto, keskustakampus
Järjestäjä:
Helsingin yliopisto, kasvatustieteellinen tiedekunta
Teemat:
Kestävä tulevaisuus, Tieteestä sivistykseksi, Lukutaito ja dialogi, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Aikuiskasvatuksen tutkimuspäivät on aikuiskasvatusta käsittelevä tieteellinen konferenssi, jonka vuoden 2024 teemana on ”Kestävä kehitys ja jatkuva oppiminen muuttuvassa maailmassa”.
Konferenssi kokoaa yhteen osallistujia yliopistoista, ammattikorkeakouluista, tutkimuslaitoksista ja muista kansalaisyhteisöistä keskustelemaan kestävän kehityksen ja jatkuvan oppimisen teemoista sekä aikuiskasvatuksen roolista jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.
Tutkimuspäivät toteutetaan pääasiallisesti lähitapahtumana Helsingin yliopistolla, mutta tapahtuman joihinkin osuuksiin voi osallistua myös etänä.
Tapahtuman pääpuhujat ovat erikoistutkija Heikki Kinnari Turun yliopistosta sekä professori Eeva Luhtakallio Helsingin yliopistosta.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös