Hyppää pääsisältöön

Dialogi: Kuinka voimme lisätä turvallisuutta kulttuuri­harrastamisessa?

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Verkko
Järjestäjä:
Kansalaisfoorumi ja Nuorisoseurat
Teemat:
Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja uussuomalaisuus, Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Mitä turvallisuus ja turvattomuus merkitsee sinulle, kulttuuriharrastaja tai yhdistystoimija? Kuinka voimme lisätä yhdessä luottamusta? Tervetuloa keskustelemaan kokemuksistasi!

Kutsumme mukaan keskusteluun teitä, paikalliset yhdistys- ja harrastustoiminnan järjestäjät ja vapaaehtoiset ja osallistujat, sekä muut toiminnasta kiinnostuneet. Erityisesti toivotamme tervetulleeksi sinut, joka et normaalisti osallistu tällaisiin keskusteluihin: Meitä kiinnostaa juuri sinun kokemuksesi ja ajatuksesi!

Dialogin tavoitteena on ymmärtää paremmin Suomessa asuvien ihmisten moninaiset kokemukset turvattomuudesta ja turvallisuudesta sekä luottamuksen merkityksestä yhteiskunnassa. Keskustelu on osa Kansallisten dialogien keskustelusarjaa Turvallisuudesta ja luottamuksesta. Keskustelumme pääkielenä on selkeä suomen kieli. Voit itse myös puhua englannin kielellä.

Ilmoittaudu mukaan verkkosivujemme kautta viimeistään 19.5. Keskustelua ohjaavat nuorisoseura-aktiivi Elsa Weckström ja Anneliina Wevelsiep Kansalaisfoorumista.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös