Hyppää pääsisältöön

Dialogia jokaiseen päivään

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Verkko ja keskustakirjasto Oodi, 2. krs, Kuutio-tila. Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki
Järjestäjä:
Opintokeskus Sivis
Teemat:
Lukutaito ja dialogi
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Dialogi rakentaa sivistystä! Kuinka kohtaamme toisemme arjessa? Entä järjestötoiminnassa? Tule saamaan vinkkejä ja innostu dialogista Siviksen seminaarissa tiistaina 30.5. klo 13–15.30!

Tilaisuudessa kuulet puheenvuoroja arjen dialogin edistämisestä. Puhujina mm. Erätauko-säätiön toimitusjohtaja Laura Arikka ja Invalidiliiton koulutussuunnittelija Auli Tynkkynen. Esittelemme myös Siviksen vetämän Dialogue In Adult Learning -hankkeen vinkit ja aikaansaadut aineistot, joiden avulla dialogia on helppo viedä erilaisiin yhteisöihin ja arkeen. Lisäksi kuulet dialogista perustaitona.

Järjestämme tilaisuuden hybridimuotoisena eli voit seurata keskustelua myös verkossa. Kerrothan ilmoittautuessasi Lisätiedot-kohtaan, osallistutko tilaisuuteen paikan päällä vai etänä. Verkkostriimaus toteutetaan klo 13–15.

Tilaisuus toimii Dialogue in Adult Learning -hankkeen levitystapahtumana. Sen rahoittaja on Opetushallitus ja EU:n Erasmus+-ohjelma.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös