Hyppää pääsisältöön

Ebeneser-talon Lapsen oikeuksien päivä

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Helsinginkatu 3-5, 00500 Helsinki
Järjestäjä:
Lastentarhamuseo, Keski-Helsingin musiikkiopisto, Helsingin kaupungin päiväkoti Ebeneser
Teemat:
Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Arkkitehti Wivi Lönnin suunnittelemassa Ebeneser-talossa, Helsingin Sörnäisissä toimitaan lasten hyväksi.

Ebeneser-säätiön ylläpitämä Lastentarhamuseo edistää arvokasta lapsuutta tukevaa toimintaa välittämällä suomalaisen lastentarhatoiminnan ja lastentarhanopettajakoulutuksen kulttuuriperintöä. Keski-Helsingin musiikkiopiston yksilö- ja ryhmäopetuksessa yhdistyvät tavoitteellinen, lempeän määrätietoinen musiikin opiskelu ja luova ilmaisu, jotka ovat tärkeä osa ihmisten sivistyskasvatusta. Helsingin kaupungin päiväkoti Ebeneserin lapset ottavat ensiaskeleitaan elinikäisen oppimisen polulla. Varhaiskasvatuksen lähtökohtana on tarjota monipuolisesti erilaisia kokemuksia, elämyksiä ja mahdollisuuksia oppia uusia asioita ja taitoja, hioa osaamista tasapainoisesti eri inhimillisen kulttuurin alueilla.

Ebeneser-talon toimijat järjestävät Sivistyksen teemavuonna 2024 kaksi koko perheen tapahtumaa Ebeneser-talolla sekä sen piha-alueella teemalla Lapset sivistyksen tekijöinä.

Lapsen oikeuksien päivänä, keskiviikkona 20.11. klo 12–19 juhlimme Geneven lapsen oikeuksien julistuksen 100-vuotiasta historiaa ja lasten oikeuksia sivistykseen. Keski-Helsingin musiikkiopiston lapset soittavat non stop -konsertteja 2. kerroksen juhlasalissa. Pihalavalla tarjoillaan ensi esityksenä päiväkoti Ebeneserin lasten tekemä Stop Motion -animaatio.

Lapset ja perheet sekä kaikki varhaiskasvatuksen historiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita Lastentarhamuseoon. Luvassa on omatoimista museoon tutustumista ja paljon leikkiä! Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy! Tervetuloa seuraamme kulttuurin ja taiteen äärelle!

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös