Hyppää pääsisältöön

EPALEn kirjoituskampanja ”Sanoitetaan sivistystä”

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Verkossa
Järjestäjä:
EPALE Suomi
Teemat:
Kestävä tulevaisuus, Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja uussuomalaisuus, Tieteestä sivistykseksi, Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä, Lukutaito ja dialogi, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

EPALE (Electronic Platform for Adult Learning in Europe) on Euroopan laajin aikuisoppimisen yhteisö ja verkkofoorumi aikuiskouluttajille, -opettajille, ohjaus- ja tukihenkilöstölle, tutkijoille, päättäjille, luovien alojen ammattilaisille sekä muille aikuiskoulutuksen parissa työskenteleville ja teemasta kiinnostuneille.
Sivistyksen teemavuoden innostamana olemme teemoittaneet vuosittaisen kirjoituskampanjamme otsikolla ”Sanoitetaan sivistystä”.
Kutsumme kuukausittain aikuisoppimisen asiantuntijan kirjoittamaan Suomen EPALEn sivuille sivistyksestä sen monista eri näkökulmista sivistyksen teemavuoden kuuden teeman innoittamana.
Kaikki kampanjan tekstit käännätetään englanniksi ja/tai ruotsiksi, jolloin ne ovat laajasti saatavilla myös eurooppalaisille aikuisoppimisen ammattilaisille.
Lue kirjoituksia täältä.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös