Hyppää pääsisältöön

Etäopetuksen päivä 2024

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Verkossa (Zoom)
Järjestäjä:
Kvs-säätiön Etäkoulu Kulkuri, Suomen eOppimiskeskus, Otavian Nettilukio
Teemat:
Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja uussuomalaisuus, Tieteestä sivistykseksi, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Etäopetuksen päivän 1.11.2024 teemana on vuorovaikutus, osallisuus ja yhteisöllisyys verkko-opetuksessa.

Vuoden 2024 Etäopetuksen päivän järjestävät yhteistyössä Kvs-säätiön Etäkoulu Kulkuri, Suomen eOppimiskeskus ry ja Otavian Nettilukio. Päivä toimii myös aloitusseminaarina hankkeelle ”Yhdessä verkossa – vuorovaikutusta ja osallisuutta verkko-oppimiseen”.

Etäopetuksen päivä on vuosittain järjestettävä, kaikille avoin Sivistyskulman verkkotapahtuma. Päivä on suunnattu opetusalalla työskenteleville, kuten opettajille, opetuksen suunnittelijoille ja muille verkko-opetuksesta kiinnostuneille. Esitykset toteutetaan yleistajuisesti suomen kielellä tai tekstitetään suomeksi.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös