Hyppää pääsisältöön

JYUniorit – Lasten ja nuorten yliopiston 10-vuotisjuhla­tapahtuma

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Jyväskylän yliopisto, Musica-rakennus
Järjestäjä:
Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän kesäyliopisto
Teemat:
Kestävä tulevaisuus, Tieteestä sivistykseksi, Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Lasten ja nuorten yliopisto JYUniorit täyttää 10 vuotta!

Tervetuloa juhlimaan kanssamme tiedettä ja taidetta katsoen, kuunnellen sekä kokeillen koko perheen JYUniorit 10-vuotistapahtumaan 29.5.2024!

Juhlaillan ohjelmassa luvassa non-stop tiede- ja taidetyöpajoja, Soivan Siilin konsertti ja Pop-up Heurekan tiedeshow. Pääset illan aikana tapaamaan myös Uno Cygneuksen sekä muita tiedehahmoja. Tervetuloa juhlimaan!

********

Lasten ja nuorten yliopisto JYUniorit kannustaa 3–18-vuotiaita lapsia ja nuoria tieteen pariin. Järjestämme tiedetoimintaa päiväkoti- ja koululaisryhmille sekä lasten ja nuorten vapaa-aikaan. Tuemme osallistujien oppimista sekä innostamme heitä pohtimaan tiedettä, taidetta ja tutkimusta toiminnallisesti itse kokeillen ja oivaltaen.

JYUniorit -toimintaa toteuttavat Jyväskylän yliopiston tiedemuseo, Jyväskylän kesäyliopisto ja Keski-Suomen LUMA-keskus yhteistyössä yliopiston tiedekuntien ja laitosten kanssa ja se on osa Jyväskylän yliopiston Tiedettä kaikille -toimintaa.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös