Hyppää pääsisältöön

Kaiken Kansan Kirjapäivä

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Kemijärven kulttuurikeskus
Järjestäjä:
Kemijärven kaupunginkirjasto, kansalaisopisto ja kulttuuripalvelut, Koillismaan historiallisen kirjallisuuden tukisäätiö, Koillisen kirjoittajat ry.
Teemat:
Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä, Lukutaito ja dialogi
Jaa tapahtuma

Riemullinen Kaiken Kansan Kirjapäivä kokoaa yhteen kirjallisuutta ja tarinan kertomista rakastavan kansan.
Ohjelmaa Kemijärven kulttuurikeskuksessa on tarjolla runsaasti. Hulppeissa aulatiloissa on poistokirjojen askartelua koristeiksi, satuteltta, runomuotokuvan tekijä ja Kierrätä kirjasi -pöytä.
Lisäksi paikalliset kirjailijat ja kirjallisuussäätiö myyvät kirjojaan edullisesti. Pullakahvit voi ostaa Koillisen kirjoittajat -yhdistyksen kahviosta.
Pääjuhlassa (13:00-14:30) on tunnetun kirjailijavieraan lisäksi Elämäni kirja -paneeli, yläkoulun oppilaiden tekstejä, runoesityksiä sekä kirjaston henkilökunnan valitseman Vuoden kirjastonkäyttäjän julkistaminen.
– Oikeudet muutoksiin pidätetään –

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös