Hyppää pääsisältöön

Kansalaistaito­viikko

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Verkossa ja kansalaisopistoissa eri puolilla Suomea
Järjestäjä:
Kansalaisopistojen liitto
Teemat:
Kestävä tulevaisuus, Lukutaito ja dialogi, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Vietämme valtakunnallista Kansalaistaitoviikkoa 2.–8.9.2024. Viikon tavoitteena on tuoda näkyvyyttä kansalaisopistoissa opetettaville kansalaistaidoille ja syksyllä alkaville kansalaistaitokursseille ja -luennoille. Jokainen meistä voi kehittyä jossakin kansalaistaidossa!

Kansalaistaitoviikko näkyy sosiaalisessa mediassa aihetunnuksilla #kansalaisopisto #kansalaistaidot ja #kansalaistaitoviikko. Eri puolilla Suomea järjestetään viikon aikana myös kansalaistaitoaiheisia tapahtumia ja luentoja. Viikon tarkempi ohjelma päivitetään syksyllä kansalaistaidot.fi-sivulle.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös