Hyppää pääsisältöön

Keskustelu­tilaisuus: Digitaalinen sivistys ja kulttuuriperintö – 3D:n mahdollisuudet

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Helsingin keskustakirjasto Oodi ja etäyhteys
Järjestäjä:
Digime-verkosto, Kansalliskirjasto, Museovirasto sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.
Teemat:
Kestävä tulevaisuus, Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Tervetuloa keskiviikkona 17.4.2024 klo 10.00–12.00 keskustelemaan Oodin Kuutio-tilaan tai osallistumaan etäyhteydelllä Digitaalinen sivistys ja kulttuuriperintö – 3D:n mahdollisuudet -tilaisuuteen.

Keskustelutilaisuudessa esitellään museoalalla tehtyjä 3D-mallinnuksia ja niiden käyttöä erilaisissa ympäristöissä, keskustellaan eri alojen ja käyttäjäryhmien tarpeista ja yhteistyömahdollisuuksista sekä pohditaan, millaista on kestävyyttä ja digitaalista sivistystä rakentava digitalisaatio.

Tilaisuuteen voi osallistua joko etäyhteydellä Zoomissa tai läsnä Helsingissä Keskustakirjasto Oodissa. Tilarajoitteen vuoksi paikkoja läsnäosallistumiseen on rajatusti.

Ilmoittaudu tilaisuuteen ohjelmasivun linkistä ma 15.4. klo 12 mennessä.

Tilaisuus on osa opetus- ja kulttuuriministeriön käynnistämää digitaalisen sivistyksen keskustelusarjaa ja Suomen digitaalisen kompassin toimeenpanoa. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Digime-verkosto, Kansalliskirjasto, Museovirasto sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös