Hyppää pääsisältöön

Kirjailijavieraana Ville-Juhani Sutinen

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Lielahden kirjasto, Antti Possin Kuja 1, 33400 Tampere
Järjestäjä:
Tampereen kaupunginkirjasto ja Kaupunkikulttuuriyksikkö
Teemat:
Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Ville-Juhani Sutinen on Jyväskylässä asuva kirjailija ja kääntäjä. Häneltä on julkaistu niin runoutta, tietokirjoja, esseistiikkaa kuin romaanejakin. Vuonna 2022 Sutiselle myönnettiin tietokirjallisuuden Finlandia-palkinto esseekokoelmasta ”Vaivan arvoista – esseitä poikkeuskirjallisuudesta” (Avain).

Sutisen uusimmat teokset ovat tietokirja ”Ruoka, valta ja nälkä 1900-luvun diktatuureissa” sekä romaani ”Paratiisista”. Teokset ilmestyvät keväällä 2024.

Ville-Juhani Sutinen on vieraana Lielahden kirjastossa klo 18 alkaen. Sutista haastattelee kirjastonhoitaja Matti Karjalainen. Tapahtuma striimataan Metso STUDIOn toimesta ja sitä voi seurata myös etänä Tampereen kaupunginkirjaston YouTube-kanavalla https://www.youtube.com/@TampereenKirjasto

Vapaa pääsy, tervetuloa! Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampereen kaupunginkirjasto ja Kaupunkikulttuuriyksikkö

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös