Hyppää pääsisältöön

Kompostin perustaminen ja hoito -verkkoluento

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Verkkoluento
Järjestäjä:
Omnia Espoon työväenopisto ja Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY
Teemat:
Kestävä tulevaisuus
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Kompostointi on arjen kiertotaloutta parhaimmillaan. Toimivassa kompostissa eloperäinen jäte hajoaa luonnonmukaisesti ravinteiksi, vedeksi ja hiilidioksidiksi. Valmis komposti on erinomainen lannoitus- ja maanparannusaine puutarhaan.
Illan aikana opitaan lämpökompostin hoidon perusperiaatteet ja käsitellään myös puutarhajätteen kompostointia, ratkotaan kompostointiongelmia sekä neuvotaan, miten kompostissa syntyvää humusta käytetään.
Ilmainen verkkoluento järjestetään yhteistyössä Helsingin seudun ympäristöpalveluiden HSY:n kanssa.
Max. osallistujamäärä on 45 henkilöä mutta sen jälkeenkin luennolle voi ilmoittautua jonoon, josta on mahdollista osallistua peruutuspaikalle. ilmoittautuminen on auki aina 7.5. asti.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös