Hyppää pääsisältöön

Lempäälän Runomaraton

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Lempäälän Työväentalo, Rypyntie 12 37500 Lempäälä
Järjestäjä:
Lempäälän Runo ja Sanataide ry.
Teemat:
Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä, Lukutaito ja dialogi
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Lempäälän Runomaraton kokoaa yhteen runon ystäviä, joita ovat runon lukijat, kuulijat, kirjoittajat ja esittäjät. Esiintymislavalla näemme ammattilaisia ja harrastajia.

Tänä vuonna tuomme esille erityisesti runoilija, kirjailija Kirsi Kunnaksen tuotantoa, joka sisältää runoja lapsille ja aikuisille sekä Kunnaksen käännöstekstejä. Kirsi Kunnaksen syntymästä tulee tänä vuonna 100 vuotta, joten hän on vuoden runohenkilö.

Ensiesityksenä yleisölle tarjotaan Miia Nuutilan ja Antti Paavilaisen runolaulu -esitys, Runon valoa. Tarkemmin ohjelmasta www.runosana.fi ja https://www.facebook.com/runosana/

Illan lopuksi Lempäälän Kalevalaiset esittävät Kalevalaa laulaen. Mukana myös yhdistyksen Runoklinikka -ryhmän esitys.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Kahvio ja arpajaiset on järjestetty. Kahvion tuotto hyväntekeväisyyteen.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös