Hyppää pääsisältöön

Moninaisuus on mahdollisuus -koulutus Lahdessa

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Päijät-Hämeen liiton toimisto, Hämeenkatu 9A, Hämeenlinna
Järjestäjä:
Suomen Kotiseutuliitto
Teemat:
Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja uussuomalaisuus, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Suomen Kotiseutuliitto tarjoaa kevään aikana neljä lähes samansisältöistä ja kaikille avointa ”Moninaisuus on mahdollisuus” -koulutusta.

Kouluttaja moninaisuusasiantuntija Martina Marti johdattelee moninaisuuden ja yhdenvertaisuuden aihepiiriin ja tarjoaa keinoja oman moninaisuusosaamisen kehittämiseen – niin omassa elinympäristössä, ammatissa, kotiseututyössä kuin henkilökohtaisessa elämässä.
Yhdessä koulutukseen osallistujien kanssa hän avaa moninaisen yhteiskunnan arvoja ja näyttää, miten jokainen voi huomioida moninaisuutta omassa toiminnassaan.

Koulutukset on tarkoitettu kulttuuri- ja järjestökentän toimijoille, kotiseutuväelle sekä kaikille asiasta kiinnostuneille. Koulutukset ovat ilmaisia. Osallistujamäärä on rajoitettu ja koulutuksiin tulee ilmoittautua ennakkoon.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös