Hyppää pääsisältöön

Musiikkitarina­karavaani

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Arabianrannan kirjasto
Järjestäjä:
Arabianrannan kirjasto
Teemat:
Lukutaito ja dialogi
Jaa tapahtuma

Liity karavaaniin, tule mukaan kansainväliseen, vuorovaikutteiseen musiikkitarinatuokioon!

Lennämme matoilla, tapaamme eläinystäviä kuten Kylän ainoan kissan ja paljon muuta… Kielestä tulee musiikin, laulun, leikin, rytmin, tarinankerronnan keinoin taikaa. Sanat ovat arvokkaita ja niissä on voimaa!

Kuulemme satuja erikielisiltä kulttuurialueilta, ja niihin kytkeytyy lauluja ja toimintaa. Lapset saavat toimia matkanjohtajina, käyttää kieliä taikasanoina, joilla karavaani etenee. Interaktiivinen, rytmikäs musiikkitarinamatka tukee lapsen kielellistä ja kulttuurista itsearvostusta ja samalla vahvistaa yhteenkuuluvuutta kansainväliseen suomalaisuuteen.

Mielikuvituksessa ja yhteistyössä on voimaa! Hyppää kamelin selkään, satuloi hevonen, seikkailu voi alkaa!

Kokoonpano:
Tomi Pulkkinen – laulu, kitara, huuliharppu
Joel Jaakkola – perkussiot
Kesto: n. 35 minuuttia

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös