Hyppää pääsisältöön

Naantalin Kirjajuhlat

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Kaivohuone ja sen viereinen puisto Naantalissa
Järjestäjä:
Jöns Budde -seura ry
Teemat:
Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä, Lukutaito ja dialogi
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Naantalin Kirjajuhlat on monitaiteinen kulttuurifestivaali. Nelipäiväisen tapahtuman aikana koetaan yli kaksikymmentä kirjailijahaastattelua sekä nautitaan pienimuotoisesta teatterista ja musiikista.

Vuoden 2024 Naantalin Kirjajuhlien teemana on intohimo. Kun taidetta tehdään sydämellä, se koskettaa yleisöä ja intohimo tarttuu samanhenkisten ihmisten kokoontuessa yhteen. Maailma on ainakin hetken parempi paikka.

Esiintyjiksi Naantaliin tulevat mm. piispa Mari Leppänen, ohjaaja ja kirjailija Juha Hurme, runoilija Heli Laaksonen, kirjailijat Tommi Kinnunen, Minna Lindgren, Sirpa Kähkönen, Meri Valkama ja Saara Turunen, muusikko/näyttelijät Sinikka Sokka ja Miiko Toiviainen sekä muusikot Tapio Liinoja ja Olli Ahvenlahti sekä sopraano Helena Juntunen.

Myös lapsille ja nuorille on tarjolla ohjelmaa koko perheen ilmaistapahtumassa, joka huipentuu tubettaja ja tietokirjailija ZoneVD:n vierailuun.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös