Hyppää pääsisältöön

Seminaari: Tulevaisuuden kotiseututyö

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Valkeakosken kaupunginteatteri ja Kotiseutuliiton Youtube-kanava
Järjestäjä:
Suomen Kotiseutuliitto
Teemat:
Kestävä tulevaisuus
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Tulevaisuudessa kotiseututyötä ja sen tekijöitä haastavat muun muassa uudet keinot yhteisöllisyyden vahvistamiseen, digitalisaatio ja sen hyödyntäminen sekä ilmasto- ja ympäristökysymykset. Suomen Kotiseutuliiton 75-vuotisjuhlavuoden seminaarissa pohditaan kulttuuriperinnön merkitystä ja siirtämistä, kestävää kotiseututyötä ja paikallisen toiminnan uusia muotoja inspiroivien esitysten ja ajankohtaisen paneelikeskustelun myötä.

Kaikille kiinnostuneille avoimessa maksuttomassa seminaarissa juhlistetaan Kotiseutuliiton merkkivuotta ja kaikkia kotiseutuja liiton tarjoamilla kakkukahveilla ja juhlamaljoin. Seminaariin voi osallistua paikan päällä Valkeakoskella tai seurata sitä Kotiseutuliiton Youtube-kanavalta. Osallistuminen paikan päällä edellyttää ilmoittautumista.

Kotiseutuliiton juhlaseminaari on osa opetus- ja kulttuuriministeriön nimeämän Sivistyksen teemavuoden 2024 ohjelmaa. Kotiseutuliiton juhlaseminaarin paneelikeskustelussa pohditaan tulevaisuuden kotiseututyön uusien keinojen lisäksi sitä, millaista on kotiseutuun liittyvä sivistys, ja millaisia taitoja ja tietoja tulevaisuuden kotiseututyöhön tarvitaan.

Seminaarin koko ohjelma ja ohjeet ilmoittautumiseen Kotiseutuliiton verkkosivuilla.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös