Hyppää pääsisältöön

Sivistyksen siivin – Kansanopisto­päivät Rovala-Opistolla 6.-7.6.2024

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Rovala-Opisto, Rovala 5, 96100 Rovaniemi
Järjestäjä:
Suomen Kansanopistoyhdistys ry ja Rovala-Opisto
Teemat:
Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Nuorekas 70-vuotias Rovala-Opisto 100-vuotiaassa Rovalan setlementissä odottaa ystäviään yhteisille Kansanopistopäiville.

Kansanopistopäivät on kansanopistokentän merkittävin vuotuinen tapaaminen ja tarkoitettu kansanopistojen koko henkilöstölle. Kansanopistopäivien teema on tänä vuonna Sivistyksen siivin ja ohjelmaan on sisällytetty ajankohtaisia asioita, puhetta sivistyksestä ja hyvinvoinnista unohtamatta yhdessäolon riemua ja kokemusta. Ohjelmassa on myös syntymäpäiväjuhla.

Juhlan keskiössä on sivistys. Vapaan sivistystyön alkuvoima, joka työtä kantaa. Ohjelmassa on nostoja moninaisen kaupunkiopiston arjesta, verkostoista ja toiminnasta. Kansanopistopäivien iltapäivän puheenvuorot kannustavat katsomaan tulevaisuuteen.

Ohjelma julkaistaan sen tarkentuessa.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös