Hyppää pääsisältöön

Sivistyksen teemavuoden 2024 avoin infowebinaari

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Verkossa
Järjestäjä:
Kvs-säätiö
Teemat:
Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Opetus- ja kulttuuriministeriö on nimennyt vuoden 2024 Sivistyksen teemavuodeksi. Tulossa on kaikille avoin tapahtumarikas vuosi, jonka aikana sivistyksen päältä pyyhitään pölyt.

Eri toimijoiden, yhteisöjen ja verkostojen on mahdollista saada oma tapahtumansa osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria. Tapahtumien toivotaan heijastavan laajasti koko yhteiskuntaa, ja taustalla voi olla eri aloja, kuten koulutus, tiede, kulttuuri ja taide, museoala, kirjastoala, liikunta ja urheilu, nuorisotyö, media sekä elinkeinoelämä.

Vuoden koordinoinnista vastaa Kansanvalistusseura. Teemavuoden toteuttajiksi toivotaan toimijoita kaikilta yhteiskunnan sektoreilta.

Kansanvalistusseura innoittajana

Teemavuoden innoittajana on Suomen vanhimman sivistystyön ja elinikäisen oppimisen säätiön, Kansanvalistusseuran, 150-vuotisjuhlavuosi. Käytännön toteutusta ohjaa teemavuoden toimikunta, johon osallistuu mittava joukko yhteiskunnan toimijoita. Toimikunnan puheenjohtaja on europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen. Opetus- ja kulttuuriministeriön edustajana toimikunnassa on kansliapäällikkö Anita Lehikoinen.

Tervetuloa avoimeen infowebinaariin 30.5.2023 klo 15-16

Teemavuoden internetsivut ja tapahtumakalenteri avautuvat toukokuussa 2023. Samalla käynnistyy avoin haku, jossa on mahdollista saada oma tapahtuma osaksi teemavuoden tapahtumakalenteria.

Ilmoittaudu mukaan infowebinaariin tästä linkistä

Lisätietoja:

Kvs-säätiö – Ajankohtaista

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös