Hyppää pääsisältöön

Sivistyksen yö

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
HeiMo-tila, Kaivokatu 14, Heinola
Järjestäjä:
Jyränkölän Setlementti, Heinolan kansalaisopisto
Teemat:
Kestävä tulevaisuus, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Vietämme Sivistyksen teemavuotta 2024 ja kokoonnumme sivistyksen teeman ympärille HeiMoon torstaina 26.9.! Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. HeiMon kahvila on illan ajan avoinna, pikku rahalla pientä purtavaa ja juotavaa. Voit osallistua iltaan oman aikataulusi mukaan tai nauttia sivistystä aimo annoksen kanssamme koko illan.

lllan aikana kuulemme erilaisia puheenvuoroja:

  • Minna Repo, Esi- ja perusopetuksen yhteisöllisen opiskeluhuollon erityisasiantuntija, Heinolan kaupunki; ”Mitä sivistys on?”
  • Pia Olsson, Helsingin yliopiston professori; ”Yhteiskunnallinen kriisi henkilökohtaisena kokemuksena”
  • Kaisa Hako, toimittaja ja teologian opiskelija; ”Viisauden budoaari: Elävä iltasatukone. Lempeää kirjallisuushoitoa elämän kulmikkuuteen”
  • Mikko Kallio, koulutussuunnittelija: ”Tyytyväinen sika vai kärsivä Sokrates”
  • Paikallislehti Itä-Häme on Sivistyksen yössä kertomassa journalismista, sen pelisäännöistä ja periaatteista sekä paikallisten uutisten merkityksestä yhteisölle.
  • Klo 19 Säveliä sivistyksen yöhön: Laulava kitara -ryhmä

Mahdollisuus osallistua työpajoihin HeiMon luokkatiloissa:

  • Jyränkölän IT-ohjaaja, Jorma Kettunen: oman elämän ikigai
  • Myllykylän Harjuvuokot, Suomen partiolaiset: kestävän kehityksen työpaja Illassa myös aikaa ja väljyyttä keskusteluille.
Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös