Hyppää pääsisältöön

Sivistysviikon dialogi: ohjaus- ja koulutustyön vaikuttavuus

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Verkossa
Järjestäjä:
Kansalaisfoorumi
Teemat:
Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Kansalaisfoorumi kutsuu jäsenjärjestöjensä ohjaajia ja kouluttajia suljettuun dialogiin Sivistysviikolla.

Taide- ja kulttuurijärjestöt tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia osallistua itseä kiinnostaviin harrastuksiin ja oppia uusia asioita. Tällainen sivistystyö on merkityksellistä yksilöiden, yhteisöjen ja koko yhteiskunnan kannalta. Harrastamisen on todettu mm. vähentävän yksinäisyyttä, lisäävän yhteisöön kuulumisen tunnetta sekä kehittävän ihmisiä monipuolisesti.

Erityisesti nykyisessä monikriisiajassa yhteisöllisellä harrastamisella on merkittävä rooli hyvinvoinnin ja osallisuuden edistäjänä.

Kansalaisfoorumi kutsuu jäsenjärjestöjensä ja niiden yhdistysten ohjaajia, kouluttajia ja opettajia keskustelemaan siitä, millaisilla tavoilla he kokevat oman koulutuksensa ja ohjaamisensa järjestössä tärkeäksi. Dialogiin saa saapua omana itsenään: keskustelussa kaikkia näkemyksiä ja kokemuksia arvostetaan yhdenvertaisesti. Keskustelua ohjaavat Maiju Hirviniemi ja Anna Kirstinä Kansalaisfoorumista.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös