Hyppää pääsisältöön

Suomalainen ilta Luxemburgissa yhteislaulun ja illallisen merkeissä

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Cafe Litteraire Le Bovary, 1, rue de Laroche L-1918 Weimerskirch, Luxembourg
Järjestäjä:
Finnish-Luxembourg Society a.s.b.l.
Teemat:
Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Suomalaiset Luxemburgissa, FinLux asbl järjestää suomalaisen lauluillan. Tapahtuma on toinen FinLux kolmen kulttuurikahvilan 2024 sarjasta. Mukaan mahtuu 40 henkeä.

Ideana on yhdessä laulaen ja ruokaillen edistää suomalaista musiikkikulttuuria ja koota sekä suomalaisia että muunmaalaisia saman pöydän ääreen laulamaan suomalaista musiikkia monella kielellä. Tapahtuma pohjaa retrohenkisesti osittain kirjaan “Finland Sings – Suomi laulaa” (1952), joka laadittiin Helsingin olympialaisia varten ja joka sisältää 50 suomalaista laulua englanniksi käännettynä.

Illan musiikista ja yhteislaulun säestyksestä vastaa BLOAS Bryssel-Luxemburg-Orivesi-AllStars, joka on seitsemänhenkinen kansanmusiikkiviritteisesti soittava kokoonpano. Yhtyeessä on sekä ammatti- että amatöörimuusikoita Benelux-maiden merimieskirkosta ja Luxemburgin Eurooppakoulusta.

Aika: Lauantai 20.2.2024 kello 19:00-22:30 (kesto noin 3 tuntia)
Paikka: kirjakahvila Café littéraire le Bovary, 1, rue de Laroche, L-1918 Weimerskirch, Luxembourg

Illalliskortti 35/40€
Lisätiedot, meny-vaihtoehdot ja maksutiedot Facebookin tapahtumasivulla.
Ilmoittaudu 11.4.2024 mennessä lähettämällä sähköpostia info@finlux.lu

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös