Hyppää pääsisältöön

Ulkosuomalais­seminaari 2024

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Kokoushuone Julkisuus, oikeusministeriö, Eteläesplanadi 10, 00130 Helsinki
Järjestäjä:
Sisäministeriö/Suomi-seura ry
Teemat:
Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja uussuomalaisuus, Tieteestä sivistykseksi, Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä, Lukutaito ja dialogi, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

On tullut jälleen aika kuulla ulkosuomalaisstrategian 2022-2026 edistymisestä.
Sarjassaan toisen seurantaseminaarin teemana on tällä kertaa Sivistyksen teemavuoden 2024 mukaisesti ulkosuomalaiset ja sivistys.
Seminaari järjestetään tiistaina 19.3.2024 klo 9-12 Teamsissa ja tilaisuus on avoin kaikille ulkosuomalaisasioista kiinnostuneille.
Seminaarista tehdään tallenne, mikä julkaistaan myöhemmin sisäministeriön sivuilla. Tapahtuma on suomenkielinen.
Sisäministeriön ja Suomi-Seura ry:n yhteistyössä järjestämien Mitä ulkosuomalaisstrategialle kuuluu?-seminaarien tarkoituksena on esitellä strategian jalkautumista viranomaistyöhön ja tiedottaa ajankohtaisista ulkosuomalaisia koskevista asioista valtionhallinnossa.
Tänä keväänä ohjelmassa on myös erilaisia ulkosuomalaisiin ja sivistykseen liittyviä esityksiä ja puheenvuoroja.
Tilaisuudessa kuullaan mm. sisäministeri Mari Rantasen tervehdys seminaariosallistujille sekä Suomi-seura ry:n ja Kansanvalistusseura ry:n puheenjohtaja Pekka Saurin johdatus seminaarin teemaan.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös