Hyppää pääsisältöön

Uuden ajan rakentamisen festivaali URF

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Keravan Kivisillan alue. Tapahtuma-alueen katuosoite: Kytömaantie 35, 00400 Kerava, Parkkipaikan katuosoite: Porvoontie 2, 04200 Kerava
Järjestäjä:
Keravan kaupunki
Teemat:
Kestävä tulevaisuus, Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja uussuomalaisuus, Tieteestä sivistykseksi, Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä, Lukutaito ja dialogi, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Tämä on URF

URF on uudenlainen kaupunkifestivaali, joka esittelee kestävää rakentamista, asumista ja elämäntapaa vehreässä Keravan kartanon ympäristössä.

Rakennamme uutta aikaa

Kivisiltaan, Keravan kartanon vehreään ja luonnonkauniiseen ympäristöön nousee asuinalue, jossa järjestetään Uuden ajan rakentamisen festivaali – URF. Ensi kesänä 26.7.–7.8.2024 järjestettävä tapahtuma tarjoaa puitteet kestävän elämän kokeiluihin antaen ideoita ja ratkaisumalleja tulevaisuuden asumiseen. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Maksullisten iltakonserttien liput ovat myynnissä Ticketmasterin kautta. Siirry ostamaan lippuja.

Luomme toivoa ja inspiraatiota

Elämäntapamme on väistämättä muututtava. Entä jos muutos voisikin olla kohti parempaa – kestävämpää, merkityksellisempää ja inhimillisempää? Uuden ajan rakentamisen festivaali luo toivoa, inspiraatiota ja ratkaisuja tähän päivään ja tulevaisuuteen. Luomme vision uuden ajan kestävästä rakentamisesta, asumisesta ja elämäntavasta ja näytämme tapahtumassamme, miten se käytännössä onnistuu.

Tarjoamme

  • Alan asiantuntijoiden ja suomen huippututkijoiden puheenvuoroja
  • Työpajoja, joissa voi opetella kestävän elämän taitoja
  • Näytteilleasettaja-alueen, jossa esillä kestävään asumiseen ja rakentamiseen liittyviä tuotteita ja palveluita
  • Tilaa viihtymiselle ja kohtaamisille: istuskelualueita, taideleikkipuiston, eläinpihan, Keravan kartanon vehreä ympäristö ja joenrantaraitti
  • Monipuolista taide- ja kulttuuriohjelmaa
  • Erilaisia omatoimisia ja opastettuja reittejä, kuten alueen rakennuskohde- ja taidereitti
  • Lähi- ja pientuottajien ruokaa
Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös