Hyppää pääsisältöön

Uutislukupiiri: Kertovatko uutiset sinulle tärkeistä asioista?

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Hervannan kirjasto, Insinöörinkatu 38, 33720 Tampere
Järjestäjä:
Tampereen yliopisto ja Tampereen kaupunginkirjasto
Teemat:
Lukutaito ja dialogi
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Aktiivinen uutisten lukija! Haluaisitko vaihtaa ajatuksia lukemastasi muiden uutismediasta kiinnostuneiden aikuisten kanssa?

Uutislukupiirejä järjestetään Tampereen kaupunginkirjastoissa vuoden 2024 aikana yhteensä viisi kertaa. Tilaisuuksien vetäjinä ovat journalismin tutkijat Tampereen yliopistosta.

Hervannan kirjaston Uutislukupiirin aiheena on ”Kertovatko uutiset sinulle tärkeistä asioista?”. Uutislukupiiriä vetävät tutkijat Mikko Hautakangas ja Matleena Ylikoski. Matleena ja Mikko ovat tutkineet journalismin moniäänisyyttä ja median suhdetta polarisaatioon. He ovat myös osallistuneet sovittelujournalismin kehittämiseen, eli etsineet yhdessä suomalaisten mediatalojen kanssa keinoja konfliktiherkkien aiheiden tasapainoiseen käsittelyyn mediassa.

Tervetuloa mukaan Uutislukupiiriin keskustelemaan ajankohtaisista uutisista yhdessä muiden kanssa! Vapaa pääsy! Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampereen yliopisto ja Tampereen kaupunginkirjasto

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös