Hyppää pääsisältöön

Uutislukupiiri

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Tampere
Järjestäjä:
Tampereen yliopisto ja Tampereen kaupunginkirjasto
Teemat:
Lukutaito ja dialogi, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Uutislukupiiri on aikuisten medialukutaitoja tukeva tapahtumasarja, jonka toteuttavat yhdessä Tampereen yliopisto ja Tampereen kaupunginkirjasto.
Uutislukupiirissä keskustellaan tamperelaisten kirjastonkäyttäjien kanssa ajankohtaisista uutisaiheista ja niiden herättämistä kysymyksistä liittyen esimerkiksi journalismin toimintaperiaatteisiin ja rooliin osana yhteiskunnallista keskustelua.
Uutislukupiirin vetäjinä toimivat journalismin tutkijat Tampereen yliopistosta. Kokoontumispaikkoina ovat Tampereen kaupunginkirjaston toimipisteet.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös