Hyppää pääsisältöön

Vuoden Alumni Hannele Cantellin juhlaluento: Entä jos sivistyksen päämääränä olisi yhdenvertaisuus kaikille?

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Helsingin yliopiston Pieni juhlasali ja suoratoisto
Järjestäjä:
Helsingin yliopiston alumniyhdistys
Teemat:
Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja uussuomalaisuus, Tieteestä sivistykseksi
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen kevät huipentuu perinteiseen tapaan Vuoden Alumnin juhlaluentoon.
Kaikille avoimen yleisöluennon pitää Alumniyhdistyksen Vuoden Alumniksi 2024 valitsema maantieteen didaktiikan vanhempi yliopistonlehtori, kasvatustieteen tohtori, filosofian maisteri, dosentti Hannele Cantell.
Juhlaluento järjestetään Minna Canthin ja tasa-arvon päivänä 19.3. klo 17 Helsingin yliopiston Pienessä juhlasalissa.
Hannele Cantell puhuu otsikolla ”Entä jos sivistyksen päämääränä olisi yhdenvertaisuus kaikille?”, ja luennollaan hän käsittelee mm. suomalaisen koulutuksen nykyisyyttä ja tulevaisuutta sekä moninaisuuden huomioimista.
Tapahtumaa on mahdollista seurata myös suoratoistona. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.
Vuoden Alumni on Helsingin yliopiston myönteinen lähettiläs. Helsingin yliopiston alumniyhdistys valitsee tehtävään vuosittain henkilön, joka on toiminnallaan tukenut Helsingin yliopiston periaatteita ja akateemisen koulutuksen arvostusta sekä nostanut akateemista Helsingin henkeä.
Hannele Cantellin ansiona nousi esiin etenkin hänen työnsä yhdenvertaisuuden, moninaisuuden ja kestävyyden edistämiseksi yliopistoyhteisössä ja laajemminkin.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös