Hyppää pääsisältöön

Webinaari osallistuvasta kieli­tieteellisestä tutkimuksesta kiinnostuneille

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Zoom-alusta, etätapahtuma
Järjestäjä:
Arkisuomien kielitietoisuudet ja muutos -hanke
Teemat:
Kestävä tulevaisuus, Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja uussuomalaisuus, Tieteestä sivistykseksi, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Arkisuomien kielitietoisuudet ja muutos -hanke osallistaa kansalaisia mukaan kielentutkimukseen eli kanssatutkimukseen. Kanssatutkimuksella tarkoitetaan osallistumista tavalla tai toisella tutkimusyhteistyöhön tutkijoiden kanssa, ei vain tutkimuksen kohteena oloa.

Tämän idean hengessä järjestämme webinaarin tiistaina 22.10. klo 16:00 – 17:30. Esittelemme tänä vuonna toteutettuja tai meneillään olevia kanssatutkimuskokeiluja. Näitä ovat tutkimuskurssi Helsingin työväenopistossa, Kielitiede-tet lukiolaisille ja uusi Kielikokemustarinoiden keruuprojekti, johon kuka tahansa voi osallistua. Kuulet tähän mennessä mukana olleiden kokemuksia ja pääset kysymään ja keskustelemaan hankkeesta ja kielestä. Webinaariin osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään, ja voit myös olla ainoastaan kuulolla.

Ilmoittautuminen webinaariin:
https://forms.office.com/e/pi05pSzEep

Tervetuloa mukaan kaikki kielestä ja kielenkäytöstä kiinnostuneet!

Lue tietosuojailmoitus hankkeen sivuilta. Tampereen korkeakouluyhteisön tietosuojailmoituksen voit katsoa tästä.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös