Hyppää pääsisältöön

Yleisöluento: Tietosuoja ja informaatio­turvallisuus Euroopassa

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Pekurin kirjasto, Kauppurienkatu 10, Oulu
Järjestäjä:
Kvs-säätiö
Teemat:
Kestävä tulevaisuus, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Millaisia tietosuojaan ja datan käsittelyyn liittyviä uhkia kohtaamme Euroopassa? Mitä haasteita tekoäly luo tietoturvaamme? Sosiaalisen median ja tietosuojan asiantuntija (KM) Harto Pönkä luennoi aiheesta Oulussa.

Yleisöluento on osa hanketta: Tulevaisuus ja toivo – EU Euroopan rakentajana. Hankkeessa on tarkoituksena tuoda kaikille kansalaisille toivoa sekä näkymiä siihen, kuinka rakennamme parempaa Eurooppaa. Tavoitteena on avartaa näkökulmia Euroopan Unionin (EU) merkityksestä kestävämmän tulevaisuuden luomisessa. Hanketta rahoittaa Eurooppatiedotus ja koordinoi Kvs-säätiö.

Toisen yleisöluennon pitää Tampereen yliopiston kansainvälisen politiikan professori Pami Aalto 16.5. klo 17–18 Tampereen pääkirjasto Metsossa. Aiheena on Vihreä siirtymä Euroopassa.

Yleisöluennot on suunnattu kaikille aihepiiristä kiinnostuneille. Luentoja ei ole mahdollista seurata striiminä, eikä niistä tuoteta tallenteita. Luennoista koostettavat artikkelit julkaistaan syksyllä 2024 Kvs-säätiön verkkosivustolla.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös