Hyppää pääsisältöön

Yleisöluento: Vihreä siirtymä Euroopassa

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Pääkirjasto Metso / Luentosali Pihlaja, Pirkankatu 2, Tampere
Järjestäjä:
Kvs-säätiö
Teemat:
Kestävä tulevaisuus
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Miten EU vie maanosamme kestävää kehitystä eteenpäin? Tampereen yliopiston professori Pami Aalto kertoo kaikille avoimessa luennossaan vihreästä siirtymästä ja siitä, miten uusiutuvat energiamuodot voivat korvata fossiilisia polttoaineita Euroopassa.

Yleisöluento on osa hanketta: Tulevaisuus ja toivo – EU Euroopan rakentajana. Hankkeessa on tarkoituksena tuoda kaikille kansalaisille toivoa sekä näkymiä siihen, kuinka rakennamme parempaa Eurooppaa. Tavoitteena on avartaa näkökulmia Euroopan Unionin (EU) merkityksestä kestävämmän tulevaisuuden luomisessa. Hanketta rahoittaa Eurooppatiedotus ja koordinoi Kvs-säätiö.

Hankkeen yleisöluennot on suunnattu kaikille aihepiiristä kiinnostuneille. Luentoja ei ole mahdollista seurata striiminä, eikä niistä tuoteta tallenteita. Luennoista koostettavat artikkelit julkaistaan syksyllä 2024 Kvs-säätiön verkkosivustolla.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös