Hyppää pääsisältöön

Tapahtuma­kalenteri

Eri toimijoiden, yhteisöjen ja verkostojen on mahdollista saada oma tapahtumansa osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Hakijana voi olla yksityinen tai julkisen sektorin toimija, yhteisö tai verkosto. Esimerkiksi kunnat, kaupungit, alueet, eri alojen yritykset, oppilaitokset, museot, kirjastot, työyhteisöt, kansalaisjärjestöt, harrastusryhmät, kotiseutuyhdistykset tai vaikkapa taloyhtiöt voivat olla tapahtumajärjestäjänä itsenäisesti tai muodostaa verkoston tapahtumaa varten.

Tervetuloa mukaan!

Hakulomake

Sivistyksen teemavuosi 2024

Osallistava ja kaikille avoin tapahtumien vuosi

Opetus- ja kulttuuriministeriö on nimennyt vuoden 2024 Sivistyksen teemavuodeksi. Se on kaikille avoin tapahtumien vuosi, jonka aikana sivistyksen päältä pyyhitään pölyt.

Tapahtumarikkaan vuoden aikana sivistys tuodaan tähän päivään ja kaikkien arkeen.

Teemavuoden suojelijat ovat presidentti Tarja Halonen sekä Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi. Suojelijat luovat teemavuodelle merkityksellisen perustan, joka ulottuu yli sukupolvien ja yhteiskunnallisten rajapintojen.

Hae tapahtumasi osaksi teemavuoden kalenteria

Tapahtumien filtterit

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös