Hyppää pääsisältöön

Soppi pop-up Vaasassa

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Pääkirjasto, Vaasa
Järjestäjä:
Kvs-säätiö
Teemat:
Kestävä tulevaisuus, Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja uussuomalaisuus, Tieteestä sivistykseksi, Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä, Lukutaito ja dialogi, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Jaa tapahtuma

Sivistyksen ja oppimisen tiedekeskus Sopen Suomen kiertue jatkuu. Tule mukaan osaksi sivistyksen tarinaa ja tulevaisuutta!

Soppi-kiertonäyttely Vaasassa 1.-25.10.2024

Näyttelypaikka: Vaasan pääkirjaston aula ja monitoimitila Matilda (1. krs.),  Kirjastonkatu 13, 65100 Vaasa
Aukiolo: Soppi-kiertonäyttely avoinna 1.-25.10.2024, ma-to klo 9-20, pe 9-17 ja la 10-15; Hugo Simbergin maailma -virtuaalinäyttely ma-pe klo 10-17.
Pääsymaksu: Soppi-kiertonäyttelyyn on vapaa pääsy.

Näyttelysisällöt ovat suomeksi, ruotsiksi, pohjoissaameksi ja englanniksi.

Hugo Simbergin maailma -virtuaalinäyttely

Soppi-kiertonäyttelyn yhteydessä Vaasassa on Hugo Simbergin maailma -virtuaalinäyttely, jonka on tuottanut Kansallisgalleria. Virtuaalinäyttelyyn pääsee tutustumaan ma-pe klo 10-17.

Virtuaalinäyttely esittelee Simbergin valonarkoja, paperipohjaisia guassimaalauksia. Näiden teosten esillä pitämiseen perinteisessä näyttelyssä liittyy paljon rajoituksia. Teokset ovat syntyneet 1890-luvun lopulla Hugo Simbergin taiteilijatien alkuvaiheessa, jolloin hän oleskeli Ruovedellä Akseli Gallen-Kallelan opissa sekä matkusti Lontooseen, Pariisiin ja Italiaan.

Näyttelyn on kuratoinut FT Marja Lahdelma. Toteutuskumppaneita ovat tuotantoyhtiö Donkey Hotel Oy ja animointistudio Talking Animals.

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös