Hyppää pääsisältöön

Elinvoimaista ja kestävää työelämää ammattikasvatuksella -webinaarisarja

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Teams
Järjestäjä:
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ, OKKA-säätiö, ammatilliset opettajakorkeakoulut HAMK, Haaga-Helia, JAMK, OAMK, TAMK
Teemat:
Kestävä tulevaisuus, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Työelämän laaja-alaisiin kehittämistarpeisiin ja kompleksisiin ongelmiin tarvitaan työelämälähtöistä oppimista ja ammattikasvatustutkimusta.

Ammatillisen opettajankoulutuksen harteilla on tärkeä tehtävä: laaja-alaisen osaamisen ja tiedelähtöisen opetuksen edistäminen koko ammatillisen koulutuksen kentällä. Ammatillisen koulutuksen saaneet tulevat uudistamaan työntekijöinä työelämää ja kansalaisina koko yhteiskuntaa. Siksi myös ammattisivistyksen käsite on nostettava sille kuuluvaan arvoonsa.

Kevään ja syksyn 2024 aikana Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ja OKKA-säätiö toteuttavat yhdessä Haaga-Helian, HAMK:n, JAMK:n, OAMK:n, TAMK:n ammatillisen opettajakorkeakoulujen muodostaman verkoston kanssa webinaarisarjan. Sarjassa pureudutaan elinvoimaisen ja kestävän työelämän kehittämistarpeisiin ja siihen, miten koulutuksella vastataan näihin odotuksiin.

Kevään ajankohdat ja teemat ovat
Pe 5.4. klo 8.15–9.15  Ammattisivistys, Crister Nyberg (Haaga-Helia) ja Annukka Tapani (TAMK). Ammatillisessa koulutuksessa ei ole kyse vain tarvittavien tietojen ja taitojen omaksumisesta. Keskustelussa ammattisivistyksen merkitys.
To 2.5. klo 8.15–9.15 Tekoäly oppimisen tukena, Lotta Pakanen (OAMK) ja Sami Simpanen (HAMK) ja Annukka Pesonen (HAMK).

Syksyllä ovat vuorossa seuraavat teemat:
– Oppimisen tuki: syyskuu (HAMK)
– Oppilaitosjohtaminen: lokakuu (JAMK)
– Kestävä kehitys oppilaitoksissa: marraskuu (TAMK)

Seuraa sivustoa https://www.oaj.fi/ajankohtaista/tapahtumat/2024/webinaari-ammattisivistyksen-kunnianpalautus/
Elinvoimaista ja kestävää työelämää ammattikasvatuksella -webinaarisarjan kaikki aiemmat tallenteet löytyvät osoitteesta https://akakk.fi/aokk-vaikuttaa/
Tilaisuudessa on mahdollista osallistua keskusteluun chat-yhteydellä. Lisäksi kunkin webinaarin tallenne löytyy jatkokäyttöä varten akakk.fi sivustolta. Tilaisuudet toteutetaan Teamsilla ja ne ovat avoimia kaikille asiasta kiinnostuneille.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös