Hyppää pääsisältöön

Koulutuksen ja sivistyksen seminaari ”Sivistyksen vuosi”

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
verkko
Järjestäjä:
Opetusalan ammattijärjestö OAJ
Teemat:
Kestävä tulevaisuus, Tieteestä sivistykseksi, Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Jaa tapahtuma

Seminaarissa tuodaan esiin näkemyksiä siitä, mitä ammattisivistys on ja miten se kehittyy. Lisäksi tarkastellaan taiteen ja kulttuurin roolia sivistyksen ja hyvinvoinnin rakentajina.
Seminaarissa esitellään erityisesti ammatillisten opettajakorkeakoulujen tuottamaa tutkimusta sivistyksestä. Lisäksi kuulemme ammatillisen toisen asteen, ammattikorkeakoulun, vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen koulutuksen kentän ajankohtaisista asioista.
Seminaarin kohderyhmänä ovat erityisesti ammatillisessa koulutuksessa, aikuiskoulutuksessa, ammattikorkeakoulussa, taiteen perusopetuksessa ja vapaassa sivistystyössä työskentelevät.

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös