Hyppää pääsisältöön

Lukusilmuja

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Kajaanin kaupunginkirjasto
Järjestäjä:
Kajaanin pääkirjasto
Teemat:
Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja uussuomalaisuus, Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä, Lukutaito ja dialogi, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Jaa tapahtuma

Lukusilmuja on Kajaanin kaupunginkirjaston ja Kajaanin kaupungin varhaiskasvatuksen Silmu kulttuuritoiminnan yhteistyössä järjestämä tapahtuma, joka järjestetään tänä keväänä ensimmäistä kertaa.
Lukuviikolla Kajaanin pääkirjaston lastenosastolla sijaitseva Konttaamo-leikkitila muuttuu elämystilaksi, joka pohjaa Henna Ryynäsen kirjaan Metsä muuttaa.
Metsä muuttaa -kirja astuu ulos kansistaan, kun tarina ja tapahtumapaikat ovat kaikkien koettavissa elämyksellisillä toimintapisteillä.
Tiistaina 23.4.2024 tapahtumassa vierailee Metsä muuttaa -kirjan kirjoittanut Henna Ryynänen.

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös