Hyppää pääsisältöön

Moninaisuus on mahdollisuus -koulutus Hämeenlinnassa

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Raatihuone, Suuri Salonki, Raatihuoneenkatu 15, Hämeenlinna
Järjestäjä:
Suomen Kotiseutuliitto
Teemat:
Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja uussuomalaisuus, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Tervetuloa matkalle kohti inklusiivisempaa kotiseutua!

Oletko koskaan pysähtynyt pohtimaan, miten elinympäristösi moninaisuus vaikuttaa omassa arjessasi? Moninaisuudesta keskustellaan juuri nyt paljon. Mistä niissä keskusteluissa oikeastaan on kyse ja miksi ne ovat tärkeitä?
Suomen Kotiseutuliitto tarjoaa moninaisuuskoulutuksen kulttuuri- ja järjestökentän toimijoille, alueen kotiseutuväelle sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.

Koulutuksessa moninaisuusasiantuntija Martina Marti johdattelee moninaisuuden ja yhdenvertaisuuden aihepiiriin ja tarjoaa keinoja oman moninaisuusosaamisen kehittämiseen – niin omassa elinympäristössä, ammatissa, kotiseututyössä kuin henkilökohtaisessa elämässä. Yhdessä koulutukseen osallistujien kanssa hän avaa moninaisen yhteiskunnan arvoja ja näyttää, miten jokainen voi huomioida moninaisuutta omassa toiminnassaan.

Aika: Keskiviikko 17.4. kello 13–15.00 (kesto 2 tuntia)
Paikka: Raatihuone, Suuri Salonki, Raatihuoneenkatu 15, Hämeenlinna
Ilmoittautuminen: viimeistään 8.4. tästä linkistä. Huomaathan, että maakunnalliseen kokoukseen tulee ilmoittautua erikseen.

Koulutus on maksuton ja mukaan mahtuu 30 henkilöä. Koulutus järjestetään Kotiseutuliiton maakunnallisen kokouksen yhteydessä.
Koulutuksen jälkeen tarjoamme kakkukahvit 75-vuotiaan Suomen Kotiseutuliiton kunniaksi. Koulutus on osa Kotiseutuliiton Mestarit & kisällit -hanketta ja sitä tukee Alfred Kordelinin säätiö.

Kouluttajasta: https://www.kulttuuriakaikille.fi/monianisuusagentit_martina_marti

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös