Hyppää pääsisältöön

ProCom-päivä

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Pikku-Finlandia, Helsinki
Järjestäjä:
ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry
Teemat:
Kestävä tulevaisuus, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

ProCom-päivä 2024 keskittyy tekoälykkääseen viestintään. Tekoäly valloittaa parhaillaan maailmaa ja viestinnän arkea. Miten tekoäly muuttaa viestintää ja vuorovaikutusta, mediaa ja sosiaalista mediaa? Viekö tekoäly viestinnän ammattilaisten työt vai tuleeko kaikista viestijöistä tekoälykkäitä? Entä mikä on viestinnän ammattilaisten rooli tekoälyyn liittyvien riskien hallinnassa?

Kokemuksiaan viestintäalan vuoden päätapahtumassa jakavat Suomen ja Euroopan parhaat asiantuntijat ja puhujat. Teemaan meidät johdattelee yksi maailman johtavista tietoturva-asiantuntijoista, Mikko Hyppönen.

Tapahtumassa on esillä myös sivistyksen ja oppimisen tiedekeskus Sopen pop-up-kiertonäyttely, jonka avulla voi pohtia omaa suhdettaan sivistykseen.

Viestinnän ammattilaisille suunnattu ProCom-päivä pidetään 6.6. tapahtumatalo Pikku-Finlandiassa. ProCom-päivään tullaan verkostoitumaan, hakemaan vahvistusta ammattiosaamiselle ja saamaan inspiraatiota työhön. Tapahtumaan voi osallistua myös etänä ammattistriimauksen välityksellä. Tapahtuma on maksullinen.

Tapahtuman järjestää ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös