Hyppää pääsisältöön

Sivistyksen tekijät -webinaari: Nettilukion ja Nettiperuskoulun oppimateriaalit – oppimisen tukeminen itsenäisessä etäopiskelussa

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
https://link.otavia.fi/sivistyksentekijat
Järjestäjä:
Nettilukio ja Nettiperuskoulu (Otavia)
Teemat:
Kestävä tulevaisuus, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Tervetuloa Otavian Nettilukion ja Nettiperuskoulun Sivistyksen tekijät -webinaariin!
Tämän päivän aiheena on: Nettilukion ja Nettiperuskoulun oppimateriaalit – oppimisen tukeminen itsenäisessä etäopiskelussa

Webinaarissa tutustutaan siihen, miten rakennetaan saavutettavaa, selkeää ja pedagogisesti perusteltua verkko-oppimateriaalia Nettilukion ja Nettiperuskoulun oppimisympäristö Muikkuun. Materiaalit julkaistaan niin, että ne on hyödynnettävissä myös muille kuin kirjautuneille käyttäjille.

Esittelijöinä:
Saila Karjalainen, sisältötoimittaja
Nina Kurki, oppimisympäristöpäällikkö
Osallistumislinkki päivän webinaariin: https://link.otavia.fi/sivistyksentekijat

Webinaari on osa Otavian nettikoulutusten Sivistyksen tekijät -webinaarisarjaa, joka järjestetään osana Sivistyksen teemavuotta 2024.
Tutustu webinaarisarjan muihin osiin ja ilmoittaudu mukaan.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös