Hyppää pääsisältöön

Vanhan kirjallisuuden päivät

Alkaa:
Päättyy:
Sijainti:
Sylvään koulu, Ojansuunkatu 8, 38200 Sastamala
Järjestäjä:
Suomen vanhan kirjallisuuden päivät ry
Teemat:
Kestävä tulevaisuus, Kulttuuri ja taide sivistyksen edelläkävijänä, Lukutaito ja dialogi, Elinikäinen oppiminen ja sivistys
Lue lisää
Jaa tapahtuma

Vanhan kirjallisuuden päivät järjestetään juhannuksen jälkeen perjantaina ja lauantaina Sastamalassa Sylvään koululla.

Pääsymaksuttoman tapahtuman kivijalan muodostavat antikvaariset kirjakauppiaat. Sylvään sisätiloissa ja teltassa voi tutustua lähes 40 kirjakauppiaan valikoimiin. Uudet kirjat ja kirja-alan tuoreet kuulumiset tavoittaa kustantajien, yhteisöjen, yhdistysten ym. esittelypisteistä, joita tapahtumassa on yli 40.

Vanhan kirjallisuuden päivät uudistuu vuosittain seminaareissa, joissa maamme parhaimmat asiantuntijat puhuvat kulloisenkin vuoden teemasta. Kesällä 2024 tapahtuma järjestetään jo 40. kerran ja ohjelman teemana on Juhla.

Kirjanystävän täydellisen päivän kruunaavat näyttelyt, perjantain runo/ konserttitilaisuus ja tunnelmallinen telttaravintola. Lapsiakaan ei ole unohdettu! Lauantain lasten omat kirjapäivät tarjoaa ohjelmaa perheen pienimmille, ja jos vanhemmat haluavat keskittyä hetken aikuisten antiin, lapset voivat viettää sillä välin antoisia hetkiä lapsiparkissa.

Lue lisää

Haluatko tapahtumasi osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria?

Erilaiset yhteisöt, organisaatiot ja verkostot, kuten vaikkapa harrastusporukat, oppilaitokset, työyhteisöt, liikeyritykset, järjestöt, taloyhtiöt, kaupunginosa- ja kyläyhteisöt, voivat hakea mukaan omalla tapahtumallaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria.

Järjestettävä tapahtuma voi olla julkinen tai yksityinen tilaisuus.

Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti viikoittain. Mikäli tapahtuma hyväksytään mukaan osaksi Sivistyksen teemavuoden 2024 tapahtumakalenteria, saatte käyttöönne materiaaleja tukemaan tapahtuman järjestämistä ja viestintää.

Hakulomake
Takaisin ylös